*** FEEDER RIBOLOV CROATIA & ŠRD ŠARAN ZAPREŠIĆ KUP ***

132

Pozivamo Vas na  Feeder kup Facebook stranice Feeder ribolov Croatia te Šrd “Šaran” Zaprešić, koji će se održati 08.05.2016. na Zajarkima na Ekonomskom jezeru.

KUP JE OGRANIČEN NA 40 NATJECATELJA…

Ovaj puta izdvajamo natjecanje sa mogućnosti lova sa svim mamcima, isto tako i sa svim prihranama što uključuje i pelete i boile, te sa svim hranilicama. Lovi se isključivo sa jednim feeder štapom.

ZABRANJENO: hranjenje pračkom, rukom, raketom i ostalim pomogalima, isključivo hranilicom, zabranjeno korištenje markera, zabranjen lov samo olovom umjesto hranilice…

OBAVEZNO imati čuvaricu barem 3m dužine.

Povod organiziranja ovoga natjecanja je i prikupljanje novčanih sredstava za naše feederaše koji će ove godine nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Srbiji. Pošto od našeg saveza neće dobiti sredstva za odlazak na Svjetsko, odlučio sam pomoći “našim” feederašima oko prikupljanja novca kroz kupove, tako da bi polovica uplaćenih kotizacija išlo upravo njima da si mogu pokriti bar neke troškove. Stoga zovemo i nove feederaše koji još nisu bili na natjecanjima da nam se pridruže.

Kotizacija za kup je 100 kuna

SATNICA
do 07:30 sati — prijava natjecatelja
od 07:30 do 08:30 — izvlačenje startnih brojeva i odlazak na stazu
od 08:30 do 09:50 — priprema za natjecanje
od 09:50 do 10:00 — hranjenje
od 10:00 do 15:00 — lov ribe
od 15:00 — vaganje ulova, klopa i proglašenje rezultata

1.mjesto pehar + nagrada
2.mjesto pehar + nagrada
3.mjesto pehar + nagrada

Za sve natjecatelje je osigurana klopa i jedno piće poslije natjecanja.

Uplata kotizacije se može izvršiti osobno kod Goran Večerin Bubi. Zadnji dan prijave natjecatelja i uplata je 05.05. do 20:00.

Informacije, ostale upite vezene uz kup te prijavu natjecatelja možete napraviti preko inboxa Feeder ribolov Croatia, Ribolov.net portala i Goran Večerin Bubi , te na broj mobitela 091/2853-357

Ovim putem se zahvaljujem trgovini Topfishing Zagreb na nagradama brenda Garbolino i Bait-Tech koje ćemo podijeliti najboljoj trojici.

132